Tenttiarkistoa päivitetty ja WhatsApp-ryhmä perustettu

Tenttiarkistoon tuli tänään lisättyä 86 uutta tenttiä (!), ja samalla teimme tenttitärppienlähetyslomakkeen, jonka avulla tärppejä on helppo lähetellä ympäri Suomea.

Lisäksi Anatis sai oman WhatsApp-ryhmänsä, jonka linkki löytyy salasanasuojatulta alueelta. Jos olet jäsen etkä tiedä salasanaa, lähetä sähköpostia yhdistyksen osoitteeseen anatis miukumauku anatis piste fi.

Hallituksen kokous 1/2020

Perjantaina 13.3.2020 pidimme hallituksen kokouksen ja yhdistyksen kevätkokouksen siihen perään Turun yliopiston Feeniks-kirjastolla. Seuraavat asiat käsiteltiin:

  • Kaksi uutta jäsentä hyväksyttiin jäseniksi
  • Kenneth on digitoinut tenttiarkiston n. 80-prosenttisesti
  • Sami maksoi yhdistyksen sivuston webhotellimaksun (50 €)
  • Anatiksen tili on nyt S-Pankissa
  • Jäsentietolomakkeeseen tulee kysymys, että mistä henkilö on saanut tietää yhdistyksestä
  • Anatislaiset ovat olleet Turun ylioppilaslehdessä
  • Tylkkärin juttu tulee Turun Sanomien pääsiäisnumeroon

Anatislaisten haastattelu Tylkkärissä

Aleksi Saarinen ja Sami Vuori. Kuva: Teemu Perhiö.

Uusimmassa Turun ylioppilaslehdessä on nyt anatislaisten haastattelu. Kenneth Lindqvist, Aleksi Saarinen ja Sami Vuori olivat haastateltavina syväluotaavassa artikkelissa, johon toimittaja Venla Valtanen oli haastatellut myös ”meitä” tutkivia tahoja.

Artikkeli on luettavissa tästä:

Yhdistyksen syyskokous 5.11.2019

Anatiksen syyskokous pidettiin eilen Turun yliopiston Feeniks-kirjastolla. Toiminta jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti, ja jäsenmaksu pysyy samana eli 5 €, joka on vapaaehtoinen. Tulo- ja menoarviot vuodelle 2020 ovat alle 100 € kumpainenkin. Hallitukseksi valittiin ensi kaudelle sama kokoonpano kuin aiemminkin eli puheenjohtajaksi Marika Österlund, sihteeriksi Kenneth Lindqvist ja rahastonhoitajaksi Sami Vuori.

Yhdistykselle tilataan kunnon lippu, jota liehutamme tarpeen tullen erinäisissä tilaisuuksissa!

Anatis mainittu Jodelissa!

Anatis on pieni yhdistys, jonka tunnettuus on vähäinen. Nyt oli kuitenkin ilo huomata, että Jodeliin oli tullut kyselyä meistä!

Vaikutamme epäaktiiviselta poppoolta, koska yhdistys on pieni ja pyöritämme toimintaa pienellä porukalla. Lisäksi osalla jäsenistöstä on tällä hetkellä menossa opiskeluissa kaikkein hektisimmät ajat eli gradun vääntäminen. Mutta joka tapauksessa olemme toiminnassa 🙂

Yhdistyksen kokous 4/2019: raihnaiset nuoret

Yhdistyksen kokous 4/2019 pidettiin tänään torstaina 8.8.2019 Turun yliopiston Feeniks-kirjastolla Marikan johtaessa puhetta. Sateen ja poutapilvien taiston tuoksinassa hyväksyttiin uudet jäsenet (1 kpl), päätettiin tutkia jäsenalueen luomista sivustolle (tenttiarkisto ja pöytäkirjat kirjautumisen takana) sekä keskusteltiin jäsenistön terveydentilasta: alamme olla raihnaisia nuoria.

Terveysteemaan kun päästiin, niin Kenneth toi paikalle verenpainemittarin, jolla jäsenistö voi vastedeskin mittauttaa opiskelustressin aiheuttamat muutokset putkistossa.